RADIONICA PSIHODRAME ZA STARIJE OD 18 godina.

13.03.2023. PONEDJELJAK, SEMINARSKA DVORANA PRIZEMLJE, HIIM, ŠALATA 12, – RADIONICA PSIHODRAME ZA STARIJE OD 18 godina.

TERMINI 1: 17:00 – 18:15h do 12 osoba
TERMIN 2: 18:30 – 19:45h do 12 osoba

Psihodrama je psihoterapijski pravac u kojem se kroz korištenje akcijskih dramskih metoda istražuju interpersonalni odnosi i unutarnji svijet pojedinca.

Voditeljica:  Marta Okružnik, dr.med. , specijalizantica dječje i adolescentne psihijatrije, edukant završne godine za psihodramskog psihoterapeuta pri Centru za psihodramu.

Radionica: Psihodrama i igra
Iskustvena radionica u kojoj će polaznici imati priliku kroz psihodramske vježbe istražiti na kreativan i spontan način temu igre. Prikazat ćemo dječju igru, igru slučaja, fer igru, prljavu igru. Ideja  je  napraviti društvenu igru ili eksperiment. Nije potrebno prethodno iskustvo u psihodrami, sudjelovati mogu svi koji se žele igrati i naučiti nešto novo o sebi.

Radionica: Mozak u psihodrami
Iskustvena radionica u kojoj će polaznici kroz psihodramske vježbe upoznati i istražiti sebe i svoj odnos prema osnovnoj građi mozga. Ideja je isprobati različite perspektive mozga kroz psihodramsko igranje uloga. Psihodrama je akcijska metoda u kojoj nije potrebno prethodno iskustvo; sudjelovati mogu svi ljubitelji neuroznanosti koji žele kreativnim i spontanim procesom saznati više o sebi.

S obzirom da je broj sudionika na radionici ograničen, ukoliko ste se prijavili za radionicu, a ipak ne možete sudjelovati, molimo Vas da se javite na irisisasegi@gmail.com kako bi netko drugi mogao preuzeti Vaše mjesto.


    1. Ustanova zaposlenja/Fakultet (Obavezno)

    2. Ime i prezime (Obavezno)

    3. E-mail (Obavezno)

    4. Kontakt broj (Obavezno)

    5. Napomena